Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hey Mann Band boeken?

Hey Mann Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hey Mann Band

Wilt u Hey Mann Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hey Mann Band

Na hun sensationale concert op de Finkenberg hebben die Schürzenjäger afscheid van de bühne genomen. Maar de mede-oprichter Alfred Eberharter was niet Alfred Eberharter geweest als hij niet aan wat nieuws gedacht had. Dat is de Hey Mann Band geworden!

De Hey Mann! band presenteert hun eigen sound zonder hun Zillertaler herkomst te ontkennen. Volksmusik, Schlager, pop en rock…gemixt met oude Schürzenjäger Hits geven een meeslepende geluid dat niemand kan weerstaan.

Daar waar een grote carrière begon, tussendoor zelfs 100.000 fans de Finkenberg bevolkten en het begrip Alpen Woodstock  ontstond, daar waar die Schürzenjäger in 2007 hun afscheid van de bühne namen, zal nu de Hey Mann! Band de traditie voortzetten en weer de Alpen rocken.

Als zich dan naast de Ebenharters, de zanger en gitarist “Stevy” Stefan Wilhelm, de gitarist Johannes Hintersteiner, de bassist Andreas Marberger en de E-gitarist Georg Daviotis zich in de harten van het publiek spelen, vieren ze allemaal samen een feest van vriendschap.

Ik zeg: Hey Mann!

Hey Mann Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hey Mann Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hey Mann Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hey Mann Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hey Mann Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.