Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Het VolendansMeezingfeest boeken?

Het VolendansMeezingfeest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Het VolendansMeezingfeest

Wilt u Het VolendansMeezingfeest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Het VolendansMeezingfeest

"Het Volendansmeezingfeest" is in totaal 4 uur op locatie aanwezig. Het speciaal ontworpen decor zet gelijk de toon; een 5 meter lange klomp als DJ booth, Volendamse huisjes, een draaiende molen, kortom, we nemen u mee naar het oudste vissersdorp aan het IJsselmeer en trakteren de bezoekers op een ouderwets gezellige, aaneengesloten Volendamse avond, of beter gezegd een Volendansmeezingfeest!

Uniek aan dit format is dat er de hele avond alleen maar Volendamse liedjes zullen klinken, The Cats, BZN, Jan Smit, Nick en Simon enz., de palingsound zal door de speakers schallen.
De DJ introduceert maar liefst 2 gastartiesten, echte Volendammers, zij zingen de sterren van de hemel, allemaal Volendamse liedjes, ze zingen eventueel duetten en dit drietal zorgt voor een knallende avond!
Bijzonder is de samenwerking met het bekendste café van Volendam,


't Gat van Nederland, het feestcafé van Volendam, dat als ‘hofleverancier’ haar artiesten uit eigen stal presenteert.
De titel ‘De Allergrootste Hits van Volendam’ is een understatement, dit feest MOET je gewoon beleven!
Het Volendansmeezingfeest is een nieuw fris format dat voor een betaalbare prijs een volledig verzorgde avond neer zet. Een ludiek decor, geluid tot 700 personen, 4 uur lang de beste zangers van Volendam en een flinke dosis Volendamse gezelligheid maken dit feest tot een gegarandeerd succes. Een aanrader dus!

Het VolendansMeezingfeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Het VolendansMeezingfeest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Het VolendansMeezingfeest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Het VolendansMeezingfeest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Het VolendansMeezingfeest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.