Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Het Tiroler feest boeken?

Het Tiroler feest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Het Tiroler feest

Wilt u Het Tiroler feest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Het Tiroler feest

Oostenrijk is toch wel het (après) ski land bij uitstek en wij hebben speciaal voor dit thema onze voormalige winterski party volledig nieuw verbouwd tot Tiroler stube, compleet met bar.

De opening is reeds geweest en we kunnen wel stellen dat het een grandioos feest was.  De bierkraan stond niet dicht.

Uitgelaten mensen, polonaise, gevulde bierpullen en natuurlijk een partijtje boomstamzagen.
Yodelen tot en met… Natuurlijk ontbreekt naast de feestmuziek de ‘richtige Tiroler musik’ niet.

De gasten kijken nu al uit naar het volgende feest. En wij? Wij maken ons op voor het volgende feest.

Het Tiroler Feest word ganz compleet geleverd met uitgebreid licht, een krachtige geluidsset tot 700 personen, de gezelligste DJ vanachter de bar, podium aankleding met decoratie, enthousiaste zangers en de leukste heidi’s die de zaal opzwepen. Het zit allemaal in ‘Het Tiroler Feest’.

Wij komen ook graag bij u langs voor een richtig Tiroler feest. Mag u bij ons aan de bar een biertje komen drinken!

Het Tiroler feest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Het Tiroler feest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Het Tiroler feest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Het Tiroler feest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Het Tiroler feest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.