Twilight Entertainment

     
Het Feestteam boeken / inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Het Feestteam boeken?

Wilt u Het Feestteam huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Het Feestteam vindt u op deze pagina.

Wilt u Het Feestteam direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Het Feestteam

Het Feestteam is al jaren een act welk ieder feest tot een waar knallend einde brengt. Het duo wordt gevormd door Stan en Frank. Al sinds eind jaren 90 weet het Feestteam met meer dan 75 feesthits keer op keer van elke evenement een feest te maken. Niet voor niets hebben ze al diverse malen de award  ‘de beste feestact van Nederland’ gewonnen.
 
Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te boeien: een ieder toont bij het beleven van de act een glimlacht op het gezicht, alle handen gaan in de lucht en in de feeststemming gaat iedereen mee. De act is een en al positiviteit ten top zorgt voor een goede omzet verhogende sfeer/.
 
Ook in het buitenland worden zij met open armen ontvangen. Landen als Singapore, Curaçao, Spanje hebben ze reeds aangedaan. Maar ook in Oostenrijk zijn `s winters vaak te gast.

Enkele bekende feestknallers welke hun toebehoord zijn: Verdomd alleen, the-a-team , de Clown en vele andere. ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘

Het Feestteam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Het Feestteam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Het Feestteam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Het Feestteam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Het Feestteam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.