Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Avondvullend € 895,- excl.
Volledige prijslijst

Hessel en Ineke boeken?

Hessel en Ineke boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hessel en Ineke

Wilt u Hessel en Ineke direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hessel en Ineke

Hessel en Ineke een duo met alleen maar bekende liedjes zoals  bijvoorbeeld  "vrij zijn als een vogel", "de deur staat altijd open" maar ook  "alles in het leven duurt maar even" of kleine vogel,  iedereen kent ze toch,  en gezelliger kan toch bijna niet ? Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer ? maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen van al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen.

De sfeer van weleer

De sfeer van deze liedjes mogen nooit verloren gaan  en worden je live gebracht door Hessel en Ineke. Eindelijk een energiek fris duo , wat al deze liedjes in een nieuw modern  jasje,  twee stemming,  in close harmonie met het gezellige publiek ten gehore kan brengen. Het maakt Hessel en Ineke niet uit voor hoeveel publiek,  al staan er tien mensen hun handelsmerk is dat zij er toch plezier in hebben.

Ook avondvullend te boeken

Of het nu kort of avondvullend is Hessel en Ineke nemen  je mee in hun enthousiasme. De doelstelling is ongedwongen gezelligheid waarbij een ieder niet stil kan blijven zitten voor zowel jong als meerderjarig

Hessel en Ineke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hessel en Ineke zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hessel en Ineke wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hessel en Ineke. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hessel en Ineke te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.