Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Herman van Dooren boeken?

Herman van Dooren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Herman van Dooren

Wilt u Herman van Dooren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Herman van Dooren

Zanger en entertainer Herman van Dooren stond van kleins af aan al graag in de schijnwerpers. Zo kon het gebeuren dat hij al op zijn dertiende een lokale talentenjacht wist te winnen. Lange tijd keek hij vervolgens in het geheel niet om naar de microfoon maar sinds enige tijd is de zanger weer volop in de running met meer dan honderd optredens per jaar. Deze in Apeldoorn woonachtige entertainer bracht nummers uit als ‘Kreta’, ‘Steeds in mijn gedachten’ en ‘Nu heb ik jou gevonden’. Tijdens het afgelopen carnaval had Herman de single ‘Van achter een blondine’ uit dat volop airplay kreeg in het land terwijl ook de B-track ‘Ai Ai Olga’ veelvuldig is gedraaid. Inmiddels heeft Herman van Dooren getekend bij Rood-Hit-Blauw Produkties dat dan ook zijn nieuwe single ‘Dan lijkt het zomer’ uitbracht.

Herman is een zanger en entertainer die de sfeer van uw feest zeer goed aanvoelt. Het programma kan ingedeeld worden naar uw wensen. Het standaard middag- of avondvullend programma is 4 x 40 minuten livemuziek met tussendoor pauzemuziek, inclusief geluidsset.

Herman van Dooren is zeer geschikt voor een Hollandse avond, Apresskiparty of gewoon een gezellige dansavond.

 

Herman van Dooren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Herman van Dooren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Herman van Dooren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Herman van Dooren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Herman van Dooren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.