Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: NIET MEER TE BOEKEN
Volledige prijslijst

Herman (Idols) boeken?

Herman (Idols) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Herman (Idols)

Wilt u Herman (Idols) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Herman (Idols)

Herman is niet meer te boeken op het moment!

Herman was te zien in de auditierondes van Idols II, alwaar hij de juryleden een onvervalst staaltje Noord-Hollands dans-acrobatiek voorschotelde. Helaas kon de verbaasde jury zijn ovationele optreden niet bepaald heel erg waarderen zodat Herman onverrichte zake weer naar Schagen terug moest... Maar niet voor lang!

Herman's sensationele moves waren niet onopgemerkt gebleven en tot in het zuidelijke Brabant stonden Herman's flexibele bewegingen en trendsettende sprongen in ieders netvlies gebrand. Ook in het netvlies van Oranjefanaat en feestminister Johan Vlemmix. Vlemmix liet Herman afreizen naar het verre Brabant om aldaar die niet te evenaren carnavalskraker "Safe Sex" op te nemen. Niet lang daarna kwam het alles verpletterende vervolg, de superhit die tevens Hermans definitieve doorbraak betekende:

I'm a dancer Herman mocht zijn moves overal vertonen; op kermissen, braderieën en huwelijksfeesten.

Maar ook menig Discotheek werd opgefleurd met de Herman Experience. Nu Hermans naam definitief op het Nederlandse sterrenfirmament prijkte, wisten ook de landelijke TV-stations Herman weer te vinden. Met name in het programma van Robert Jensen heeft Herman vele afleveringen lang zijn escapades mogen vertonen.

In 2008 was Herman nog te zien in de audities van Popstars. Nu is Herman weer terug, en hoe!!!! Herman is zowel solo als in de vernieuwde Antiheldentour weer actief, en popelt om Nederland weer te laten genieten van zijn groteske dancemoves, duizelingwekkende twirls, maar vooral van zijn altijd opgewekte humeur. Ter opluistering van uw party, of als headliner op uw festival. Herman is altijd bereid om uw evenement te laten spetteren als nooit te voren!

Heintje Davids eat your heart out, Herman Berghuis is back and here to stay en zal zeer zeker alles op z'n kop zetten!

Herman (Idols) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Herman (Idols) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Herman (Idols) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Herman (Idols). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Herman (Idols) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.