Twilight Entertainment

     
Foto: Danny Rossen
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Her00s from the Zer00s boeken?

Her00s from the Zer00s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Her00s from the Zer00s

Wilt u Her00s from the Zer00s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Her00s from the Zer00s

Terwijl Wimlex zijn Máxima trouwde en Jamai Idols won, lalden wij mee met Watskeburt en Que si, que no. Hyves en Harry Potter veroverden onze hartjes en Jordi van Loon met zijn Verliefdheid is een Toverbal juist niet. Her00s from the Zer00s neemt je mee terug naar toen!

Gewapend met een scala aan zeroes hits en een energie waar je u tegen zegt, knalt het dak er sowieso af. Van L’Amour Toujours tot Tiësto; de Her00s from the Zer00s laten je al feestend hunkeren naar die goeie ouwe tijd. Stof je Anastasia-bril af, vis je legerbroek uit de kast en ga met ons los op de dikste hits van het vorige decennium!

Her00s from the Zer00s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Her00s from the Zer00s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Her00s from the Zer00s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Her00s from the Zer00s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Her00s from the Zer00s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.