Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Henry Wessels boeken?

Henry Wessels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Henry Wessels

Wilt u Henry Wessels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Henry Wessels

Na enkele jaren een beetje op zoek te zijn geweest op allerlei gebied, van verkoper tot medewerker in de horeca en van vertegenwoordiger tot skileraar, ben ik toch een beetje geworden wat al heel lang een wens van me is geweest. Entertainer!!!!!!!!!!

Het mooiste is “MENSEN VERMAKEN”.

Nu 9 jaar geleden presenteerde ik een zaalvoetbaltoernooitje, inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland, toen ik werd benaderd door een evenementenbureau. Of ik dat wel vaker deed? Ja riep ik stoer. En zo begon het………..

Van hoelahoepwedstrijden tot sjoelbakkampioenschappen, en van jojogames tot kartraces, alles presenteerde ik door heel Nederland. Tot mij werd gevraagd of ik ook wel discoavonden deed. En Artiestengala,s en Playbackshow,s en karaokeshow,s en…….etc etc.

In het verleden verzorgde ik wel de muziek in een uitgaanscafe, en zong ik wel eens liedjes en dan met name Nederlandstalig dus ook nu riep ik weer stoer JA.
En zo komt het dat ik nu al weer 8 jaar bezig bent in het entertainment en dan wel totaal entertainment. Ik presenteer al 8 jaar exclusief  voor centerparcs: hits voor kids en themafeestavonden met disco. Vele bruiloften en partijen, dansspectakels, sportevenementen, oa voor de KNVB alle futsal interlands, grote tent feesten etc etc…….. Als DJ/entertainer draai ik van Dance Classics tot Apres-ski en van Goud van Oud tot dancing with the Stars.

Ik heb ook een tijdje een radioprogamma gepresenteerd, maar daar moest ik door tijdgebrek mee stoppen. Inmiddels heb ik door heel Nederland opgetreden en voor verschillend publiek van een sportkantine tot een theater en van Ahoy tot een willekeurige feesttent.

Ik ben een allround presentator die ook als deejee kan werken, het maakt mij nu niets meer uit. Geen feest is te gek en geen plaats te ver.

Henry Wessels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henry Wessels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henry Wessels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henry Wessels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henry Wessels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.