Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Henny Thijssen boeken?

Wilt u Henny Thijssen (The Voice Senior) huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Henny Thijssen vindt u op deze pagina.

Wilt u Henny Thijssen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Henny Thijssen

Henny Thijssen is in de jaren tachtig in de muziek terecht gekomen. Hij schreef voor diverse rockbands en zong ook de demo's voor hen in. Toen in 1986 de band East Coast gevormd werd schreef hij voor deze band de liedjes en werd gevraagd als lead-zanger nadat ze de demo met zijn zang hadden gehoord. In 1986 maakte hij zijn entree als leadzanger bij East Coast en maakte daarmee het album EC, waar onder andere de nummers Save our Planet, Out of Control en Now the time is right op stonden. In 1988 won East Coast, voor Nederland het uit 24 landen(waaronder de VS, Cuba, Australië) bestaande alternatieve Wereld Songfestival in Bratislava de publieksprijs en de derde prijs van de vakjury, met het nummer Save our Planet.

Henny Thijssen, heeft aan meer dan 1000 releases meegewerkt en schreef o.a. nummers voor:

Andre Hazes, Marianne Weber, Koos Alberts, Frans Bouwer, Corry Koning, Dennie Christian,Thomas Berge, Henk Wijngaard, Lucas en Gea,  Frank van Etten, Lenie Gerrits, Tino Martin, Mick Harren, Lytse Hillen, Frank Verkooyen, Sandy Kandau, Stef Ekkel en voor vele andere Nederlandse artiesten.

Henny Thijssen wint The Voice Senior 2020

In 2005 deed Henny Thijssen al eens mee met het TV programma " Bloed, zweet en tranen" Anno 2020 doet Henny wederom mee aan een talentenshow op TV, deze keer is hij deelnemer aan The Voice Senior.
Hier bereikt Henny de finale onder begeleiding van coach Frans Bauer. Dit blijkt succesvol want Henny Thijssen wint op vrijdagavond 19-9 The Voice of Holland Senior.

Henny Thijssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henny Thijssen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henny Thijssen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henny Thijssen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henny Thijssen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.