• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Henk Wijngaard boeken?

Wilt u Henk Wijngaard huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Henk Wijngaard vindt u op deze pagina.

Wilt u Henk Wijngaard direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Henk Wijngaard

Houdt u van de bekende vrachtwagenklassiekers, waarmee u weer honderden kilometers door kunt? U kunt Henk Wijnhaard inhuren voor een heerlijke avond vol muziek, waarbij de gezelligheid altijd voorop staan. Zing lekker mee met de hits die Henk al 25 jaar zingt in diverse zalen en discotheken in zowel Nederland, België als Duitsland.

Boek de Nederlandse gangmaker

Henk Wijngaard werd al in 1996 uitgeroepen tot de grootste vakman binnen zijn vakgebied Nederlandstalige feestmuziek, door het blad Misset Horeca. Dit geeft goed aan dat u Henk Wijngaard kunt boeken voor de pure gezelligheid, maar dat u daarnaast kiest voor een echte rasartiest. Henk zong altijd al naast zijn bestaan als vrachtwagenchauffeur, maar zijn ontmoeting met Johnny Hoes van platenmaatschappij Telstar bracht hier voorgoed verandering in.

Diverse hits van Henk Wijngaard

Tegenwoordig kunt u Henk Wijngaard boeken om zijn vele hits. Johnny Hoes had eerder nog zijn bedenkingen, maar liet zich overtuigen door Henk die aangaf 20.000 singles te kunnen verkopen als slechts de helft van de 80.000 chauffeurs zijn muziek leuk vond en daar de helft de single van kocht. Johnny was om en dat heeft goed uitgepakt, tegenwoordig kunt u Henk Wijngaard inhuren voor singles als ‘Met de vlam in de pijp’, ‘Ik heb mijn wagen volgeladen’, ‘Nachtrijders’, ‘Kilometervreters’ en ‘Asfaltrocker’. Het succes van Henk Wijngaard is groter dan wie had kunnen denken, waardoor u Henk kunt inhuren voor een heerlijke avond Nederlandstalige feestmuziek.

Henk betaalde de prijs

Henk Wijngaard betaalde hier echter wel voor hoge prijs voor. Na een aantal jaren van succes verdwenen het vuur en de inspiratie en moest hij het even veel rustiger aan gaan doen, als trucker. In 1988 begon hij zijn fans echter enorm te missen en besloot hij het podium weer op te gaan. Sindsdien is Henk een graag geziene gast op een groot aantal evenementen. Met name ‘Een sneeuwwitte bruidsjurk’ deed het erg goed, maar ook ‘Beun de Beunhaas’ en ‘Zo, zoals je bent’ werden hits die het publiek graag meezingt. Henk is op het podium al even innemend als in het gewone leven, iets waar zijn fans hem om benijden. U kunt Henk Wijngaard inhuren voor een avond vol bekende hits en vrolijkheid alom, precies waar u naar op zoek bent.

Henk Wijngaard huren

Wilt u Henk Wijngaard huren en bent u benieuwd naar de kosten of de prijs? Bekijk deze eenvoudig online op deze pagina, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Henk Wijngaard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henk Wijngaard zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henk Wijngaard wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henk Wijngaard. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henk Wijngaard te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.