Twilight Entertainment

     
Henk Dissel boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Henk Dissel boeken?

Wilt u Henk Dissel boeken voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Henk Dissel vindt u op deze pagina.

Wilt u Henk Dissel direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Henk Dissel

Henk Dissel wist al op jonge leeftijd dat zijn zanger wilde worden. Na vele deelnames aan diverse talentenjachten nam Henk deel aan Tros Sterren.NL Academie. Aan de hand van zijn prestaties door deelname aan deze academie kreeg Henk Dissel zijn 1e platencontract aangeboden. De definitieve doorbrak kwam met de ‘Een Bom’ (2012).  Door de alsmaar stijgende populariteit van Henk Dissel ontgingen ook de Toppers niet het succes.Henks stijgende bekendheid en zij nodigden hem in 2012 uit. En zo stond Henk in dat jaar op het immense grote podium in een uitverkochte Amsterdam Arena.

Boekingen Henk Dissel

Getuige de miljoenen streams voor de  singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent bijna iedereen inmiddels wel Henk Dissel. In maart 2016 volgde het debuutalbum "Stap voor Stap" Op deze zelfde dag organiseerde hij ook zijn eigen concert in Bunnik. De populariteit blijft stijgen en Henk betreedt de immens grote bühne in een  uitverkocht AFAS Live. Sindsdien wordt hij met open armen ontvangen op feesten als de Tros Muziekfeesten op het Plein, Dutch Valley en ook in het land is Henk Dissel populair. Optredens van Groningen tot Maastricht en van Goes tot Hoorn overal is hij een graag geziene gast en worden zijn nummers luidkeels meegezongen.

Ruim 5 jaar na het verschijnen van "Een Bom" wordt deze single met goud bekroond. Net als iedere artiest doet Henk Dissel ook dit op eigen kracht. Hij wordt omringt door een team van enthousiaste mensen die zijn steun en toeverlaat zijn. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman worden vele hits geschreven.

Het Cafeetje

In 2017  brengt Henk een single uit met Tim Douwsma. Deze single was zo`n gigantisch succes dat ze  zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. En nog steeds klinkt deze single "Het Gevoel" met regelmaat door de cafés en wordt volop gedraaid op radio zenders als SterrenNL en RadioNL. In 2018 verschijnt de single ‘Het Cafeetje’, deze single zet direct ieder cafés op zijn kop.

Iedere kroegbaas in Nederland krijgt een uitnodiging van Henk om hun kroegnaam aan te leveren waarop hij voor ieder café een gepersonaliseerd kroeglied inzingt. Ruim 300 cafés doen hier aan mee, door deze actie word er volop gestreamd, de kroeg met de meeste streams krijgt een gratis optreden aangeboden.

Brabanthallen

Henk Dissel houdt net als zijn vele fans uit Brabant van een feestje. Samen delen ze een liefde voor de Zuidelijke provincie Brabant. Henk besluit om een concert te gaan geven in de Brabanthallen in Den Bosch. De zaal liep over van het publiek en werden 4 uur lang getrakteerd met alle hits van Henk. Ook waren er diverse collega-artiesten die het concert compleet maakte. 

Dino

In de zomer van 2021 tekende Henk Dissel een exclusieve platendeal bij het label, Dino. Een label dat meewerkt aan o.a. de carrières van Andre Hazes, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Rene Karst en vele andere.
Het is duidelijk dat Nederland voorlopig nog niet af is van de sound van Henk Dissel.

Henk Dissel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henk Dissel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henk Dissel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henk Dissel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henk Dissel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.