Twilight Entertainment

     
Henk Dissel boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Henk Dissel boeken?

Wilt u Henk Dissel huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Henk Dissel vindt u op deze pagina.

Wilt u Henk Dissel direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Henk Dissel

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.

Zo mocht Henk Dissel optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert.

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.

De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land.

De laatste single van Henk is genaamd: 'Vlinderslag'. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen.

In september van dit jaar ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent.

Henk Dissel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henk Dissel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henk Dissel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henk Dissel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henk Dissel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.