Twilight Entertainment

     
Henk Bernard boeken / huren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meer dan 150 personen € 1975,- excl.
Volledige prijslijst

Henk Bernard boeken?

Henk Bernard boeken / huren ?

Wilt u Henk Bernard huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Henk Bernard vindt u op deze pagina.

Wilt u Henk Bernard direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Henk Bernard

Henk Bernard is begonnen op 16 jarige leeftijd met zijn grote passie zingen.
In de beginperiode zong Henk Bernard covers van andere artiesten, maar het liefst zong Henk Bernard liedjes waar een verhaal inzit, uit het leven gegrepen. Het zingen van liedjes 'met een verhaal' is altijd de grote passie van Henk Bernard gebleven. 

In 2007 ging Henk Bernard voor het eerst naar een studio om een eigen nummer op te nemen. Henk bleef trouw aan het zingen van liedjes met een verhaal. De eerste single: Wat is voor mij een dag" is daarvan het bewijs! Daarna volgden de single "Soms" en het eerste cd album "Geniet".

De stem van Henk Bernard wordt gekenmerkt door die echte 'snik' waardoor hij bij veel mensen een gevoelige snaar weet te raken. Ook bij live-optredens weet Henk Bernard deze emotie bij veel mensen over te brengen. Hierdoor worden zijn optredens gekenmerkt door een geweldige sfeer!

Henk Bernard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henk Bernard zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henk Bernard wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henk Bernard. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henk Bernard te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.