Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Helene Fischer Double Inge boeken?

Helene Fischer Double Inge boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Helene Fischer Double Inge

Wilt u Helene Fischer Double Inge direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Helene Fischer Double Inge

Inge - Helene Fischer imitator geboren in Nederland, om precies te zijn in Brabant daar groeide zij op en woont daar nog steeds. Toch maakt haar iets bijzonder zij ambieert het Duitse Schlager lied enorm zelfs zo erg dat ze een eigen Duitse Schlager single heeft opgenomen welke januari 2018 uit zal komen de titel van dit lied is Für Die Ewigkeit Ze verraste vele tijdens haar live optredens met de gelijkenis van de stem van Helene Fischer.

Inge (Helene Fischer Double) boeken

Haar grootste voorbeeld is dan ook Helene en daarom neemt ze haar taak in het uitvoeren van de Double act ook zeer serieus. Alles moet kloppen licht, geluid en voor zover mogelijk ook de kostuums. Natuurlijk zijn alle optredens 100% live gezongen en zal Inge Kleijn altijd proberen om de perfectie van Helene Fischer in haar optredens na te streven. Hopelijk heeft u al eens kennis mogen maken met haar, zo niet dan ziet zij u graag op een van haar komende optredens om u dat Helene Fischer gevoel te geven alsof de echte voor uw neus staat.

± 40 Minuten Showblock incl. alle actuele en natuurlijk de grootste hits van Helene Fischer in authentieke uitstraling en podiumpresence.De technische gelijkenis met Helene Fischer is gewoon ongelooflijk!

Helene Fischer Double Inge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Helene Fischer Double Inge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Helene Fischer Double Inge wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Helene Fischer Double Inge. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Helene Fischer Double Inge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.