Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 35 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Helene Fischer Double Caro boeken?

Helene Fischer Double Caro boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Helene Fischer Double Caro

Wilt u Helene Fischer Double Caro direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Helene Fischer Double Caro

CARO – dé heetste Helene Fischer imitatie!. De enige Helene Fischer Double welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is. Sinds 2014 treed CARO zo goed als wekelijks op in de locaties ‘Bierkönig & Oberbayern’. Afgelopen winter toerde ze wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. En vanaf nu ook te zien en te horen in Nederland.

CARO is één van de meest geboekte live zingende Helene Fischer look a like s.

Net zoals Helene Fischer zelf is CARO een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens.

Of het nu groot, klein, feesttent of privé feesten zijn, Caro zorgt met haar uitstraling ervoor dat elk publiek zal worden betoverd . ‘Atemlos’, ‘Phänomen’ en ‘Fieber’ zijn zowaar de grote Helene Fischer hits welke gegarandeerd zorgen voor Stimmung en een gelukkig publiek en dus organisatie.

Helene Fischer Double Caro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Helene Fischer Double Caro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Helene Fischer Double Caro wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Helene Fischer Double Caro. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Helene Fischer Double Caro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.