Twilight Entertainment

     
Helemaal Hollands boeken / Huren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Helemaal Hollands boeken?

Helemaal Hollands Boeken / Huren?

Wilt u de feestact Helemaal Hollands huren voor een optreden op uw feest? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Helemaal Hollands. Wij informeren u vrijblijvend betreffende de prijs /kosten en andere zaken.

Helemaal Hollands direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Helemaal Hollands

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Helemaal Hollands Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I Save The Day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engelstalige optredens.

Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd HELEMAAL HOLLANDS een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…! Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz. is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Op dit moment brengen Carlo & Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duitstalige HITS en niet te vergeten stampende meezing-medleys. Laat ook jouw evenement ‘HET FEEST DER HERKENNING’ zijn.

Boekingen Helemaal Hollands?

Een optreden van Helemaal Hollands is een feestelijke, muzikale reis door de Nederlandse muziek.

Helemaal Hollands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Helemaal Hollands zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Helemaal Hollands wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Helemaal Hollands. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Helemaal Hollands te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.