Twilight Entertainment

     
Heino look a like of Heino imitator boeken? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Heino look a like boeken?

Wilt u de Heino imitator huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van deze Heino look a like vindt u op deze pagina.

Wilt u de Heino Look a Like direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Heino look a like

Deze Heino look a like brengt de nostalgische hits van Heino allemaal op de Bühne Blau, blau blüht der Enzain', La Montenara, La Paloma en nog veel meer. Deze nummers zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.

Heino Look a Like / Heino Imitator boeken

Deze Heino imitator is de onvervalsbare look a like, behalve dat klink ook zijn stem nagenoegs als de echte Schwarzwalder. Ieder publiek word omgetoverd in een uitzinnige massa als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau!
Er zijn ook mogelijkheden om het repertoire van de Heino look a like aan te vullen met andere Duitse hits van diverse schlagergrootheden.

Tijdens de shows in het land neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid van de hits van Heino.
 

Heino look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heino look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heino look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heino look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heino look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.