Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Heilsoldate door Sigrid boeken?

Heilsoldate door Sigrid boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Heilsoldate door Sigrid

Wilt u Heilsoldate door Sigrid direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Heilsoldate door Sigrid

Sigrid's Heilsoldate Show boeken.Sigrid, verkleed als Heilsoldate, loopt ongeveer een kwartier lang - afhankelijk van de grootte van het publiek - rond tussen de gasten en collecteert voor het goede doel. Dan stapt ze de bühne op om de mensen te bedanken voor hun gulle gift. Als Sigrid vervolgens haar stoute schoenen aantrekt en het lied ‘Even in het licht' zingt, vindt binnen enkele seconden een ongelooflijke metamorfose plaats.

Na deze act volgt een compleet spektakel van verrassingen en herkenbaarheid in een aanstekelijk, swingend repertoire met nummers als: Disco Inferno, Celebration en I got the music in me.

De show kan naar wens uitgebreid worden met DE SURPRISES, twee danseressen/backing vocals die op het moment van de metamorfose op het toneel verschijnen. De Surprises blijven u tijdens deze show aangenaam verrassen met hun wisselende creaties. Een verrassende aanvulling die zorgt voor nog meer show en kijkplezier.

(zaal 1 x 15 minuten + podium 1 x 30 minuten)

Heilsoldate door Sigrid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heilsoldate door Sigrid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heilsoldate door Sigrid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heilsoldate door Sigrid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heilsoldate door Sigrid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.