Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Duitse Schlagers
Volledige prijslijst

Heidi en Peter boeken?

Heidi en Peter boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Heidi en Peter

Wilt u Heidi en Peter direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Heidi en Peter

Heidi & Peter zijn natuurtalenten eerste klas. Zij zijn opgegroeid tussen de Edelweiss und de Milka Koeien. Peter leerder Heidi kennen tijdens een tiroler abend in het plaatsje Oberstad en zijn sindsdien onafscheidelijk.  Allebei volgens ze een cursus Amateur-toneel en Koebel-bellen.


Het duo Stimmung trad eerst alleen op voor de locale Oberstadsters, maar nu bent u ook in de gelegenheid om dit bijzondere duo te boeken.

Dus houdt u van Gluhwein und schlagers boek dan nu !

Heidi en Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heidi en Peter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heidi en Peter wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heidi en Peter. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heidi en Peter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.