Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hef boeken?

Hef boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hef

Wilt u Hef direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hef

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Samen met zijn broers Crooks en Ado’Nis brengt hij na diverse videoclips en een spraakmakende 101Barz sessie de mixtape ‘Boyz In De Hood vol. 1’ uit.

In 2009 verschijnt Hefs debuutalbum ‘Hefvermorgen’ via het platform Streetknowledge/Black Ice Entertainment. Niet lang hierna verlaat de rapper dit platform en staat Hef voor een keuze tussen de twee grootste hiphoplabels van Nederland, Top Notch en Noah’s Ark. Het nieuws dat Hef zich officieel heeft aangesloten bij Noah’s Ark komt begin 2010 naar buiten. In april brengt Noah’s Ark een uitgebreide versie van het debuutalbum van Hef uit. In navolging van deze release trekt de rapper samen met labelmaat Önder door het land als ‘Bang Bros On Tour’. Tegen het eind van de zomer staat het duo op Lowlands, waarvoor ze speciaal de mixtape ‘Bang Bros Do Lowlands’ uitbrengen. Op 18 maart 2012 dropt de rapper uit Hoogvliet de mixtape ‘Kutleven’ samen met zijn groep ‘Team Vieze’. Hef zijn tweede solo album ‘Papierwerk’, welke eind 2012 uitkwam.

Op 16 november was de release van Hef zijn langverwachte, tweede soloplaat ‘Papierwerk’. In een drukbezochte Corso vierde hij de succesvolle release van zijn album welke binnenkwam op nummer 1 in de iTunes album-hitlijst. De onvervalste, pure hiphop plaat behaalde vervolgens maarliefst een nummer 12-positie in de album top 100. Hef start in 2013 met een show op Noorderslag, gevolgd door een landelijke clubtour met Team Vieze.

Hef boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hef zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hef wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hef. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hef te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.