Twilight Entertainment

     
Foto: Ilja Meefout
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hef boeken?

Hef boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hef

Wilt u Hef direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hef

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip 'Puur' in één klap het gezicht van Hoogvliet. Een jaar later verschijnt Hef's debuutalbum 'Hefvermogen'. In navolging van deze release trekt de rapper samen met labelmaat Önder door het land als 'BangBros On Tour'. Tegen het eind van de zomer staat het duo op Lowlands, waarvoor ze speciaal de mixtape 'BangBros Do Lowlands' uitbrengen. Enkele jaren later is Hef de grote winnaar van de State Awards met prijzen voor 'Beste Artiest', 'Beste Album' en het winnen van de '101barz Award'.

In 2015 verschijnt Hef zijn derde solo-album ‘13’ met onder andere de track ‘Niet Normaal’ ft. Sevn Alias en en ‘Kofferbak’. Het album ontvangt goede recensies van o.a. De Volkskrant, NRC en De Correspondent. Ook met zijn laatste album 'Ruman', die eind 2016 verscheen, gooide hij hoge ogen. Er zit veel in de pijpleiding voor de nabije toekomst, zoals een gloednieuw album van BangBros. De eerste single 'Zwaai' is reeds verschenen.

Hef boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hef zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hef wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hef. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hef te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.