Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 4.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Heeren van Oranje boeken?

Heeren van Oranje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Heeren van Oranje

Wilt u Heeren van Oranje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Heeren van Oranje

Alle hits van de Jazzpolitie, Splitsing, Vandenberg en Toontje lager en meer!!! Na dat Bert Heerink en Peter Groot Kormelink elkaar 10 jaar geleden achter het podium voor het eerst tegen het lijf lopen, ontstaat er een klik die tot op de dag van vandaag tijdens optredens van de Heeren van Oranje zichtbaar is. Al snel besluiten zij samen een muzikale toekomst te starten en nodigen daarbij ook Toontje Lagers zanger Erik Mesie uit met hen het podium te delen.

De voornaamste ingrediënten van Heeren van Oranje zijn: 3 kwaliteit zangers - drie keer zoveel hits en drie keer zoveel plezier op het podium. Na tournees langs festivals, theaters en bedrijfsfeesten zijn de Heeren inmiddels zo goed op elkaar ingespeeld dat zij in 2009 hun eerste single “Made in Holland” op de markt brengen.

Een unieke en authentieke combinatie uit de jaren ’80 en ’90 voorzien van een fiks aantal grote hits die nog dagelijks de ether vullen.

Heeren van Oranje is genieten van drie topartiesten! Tot nu toe blijkt elk podium te klein...

Hits:
Made in Holland, Stiekem Gedanst, Zonder jou, Zoveel te doen, Burning Heart, Julie July, Liefdesliedjes, Recht Uit het Hart, Na mij de zondvloed, Wind en Zeilen, Net als in de film, Ben Jij ook zo bang, Vroeg of laat, Vogel zo vrij, Het beest is los, Zolang je bij me blijft, Is she really going out with him, Easy Lover,
Land van Maas en Waal, Alright now, whatever you want, Jump, Final Countdown……

Even terug…

Erik Mesie

Erik Mesie de zingende hartenbreker. Talloze dames bracht hij in vervoering met het prachtige “Stiekem Gedanst” onder de noemer Toontje Lager. Je hoefde de radio maar aan te zetten of de hits “Net als in de Film” en “Ben jij ook zo Bang” vlogen je om de oren. Na de hits met Toontje Lager scoorde Erik Mesie ook solo nog met o.a. “Zonder Jou” en “Swingking”. In “Heeren van Oranje” zingt Erik Mesie met dezelfde karakteristieke stem van weleer zijn absolute tachtig-toppers en favorieten van hem zelf.

Peter Groot Kormelink

Peter Groot Kormelink is een bekend gezicht in muziekminnend Nederland. We kennen hem van de Jazzpolitie en Splitsing waarin hij zijn naam vestigde als zanger en schrijver van een flink aantal memorabele hits. Evergreens als: “Liefdesliedjes”, “Ze zijn Terug”,“Wind en Zeilen” en “Recht uit het hart” staan genoteerd in alle populaire hitlijsten. Het feit dat Peter De Jazzpolitie naar het land der legenden heeft verwezen weerhoudt hem er gelukkig niet van zijn repertoire uit te lenen aan Heeren van Oranje. Dit wordt afgewisseld met een selectie prachtige songs van zijn persoonlijke helden Van Halen en Status Quo.

Bert Heerink

Bert Heerink is de trotse bezitter van dé rockstem van Nederland. Als frontman van de band Vandenberg verwierf hij internationale faam in binnen- en buitenland met de superhit “ Burning Heart”. Het vele toeren door Europa, Japan en Amerika maakte van Bert een autoriteit op het gebied van entertainment. Tot groot vermaak van zijn medezangers verhaalt hij met regelmaat over z’n Global memories, maar Bert mag het pand niet verlaten voordat hij het publiek heeft getrakteerd op een Nederlandse reeks “Heineken Hits”.

Heeren van Oranje boeken?

Openbare optredens met Tape
30 minuten inclusief geluid:
Uitkoopgage/prijs € 4750 ex BTW

Optredens met band zijn avondvullend:
€8450 ex BTW inclusief geluid tot 400 pers.

De band keuze kan zijn:
Uitsluitend Nederlandstalige Nederpop  of een feestelijke allround coverband.

Heeren van Oranje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heeren van Oranje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heeren van Oranje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heeren van Oranje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heeren van Oranje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.