Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hed Kandi Live boeken?

Hed Kandi Live boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hed Kandi Live

Wilt u Hed Kandi Live direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hed Kandi Live

Internationaal lifestylemerk Hed Kandi, bekend van de bekroonde publieksfeesten, is nu ook te boeken voor zakelijke evenementen. Maak van uw evenement een spraakmakende en onvergetelijke Hed Kandi beleving met classy clubsounds, opzwepende live artiesten en oogverblindend entertainment.
Hed Kandi Live is de unieke combinatie van live band & Hed Kandi DJ.

De twee uur durende show is een kant en klaar concept bestaande uit:
- Internationale Hed Kandi DJ
- 3 Hed Kandi live artiesten (saxofonist / percussionist / vocalist)
- 2x theatrale Hed Kandi entertainers met 3 verschillende acts
- Wereldberoemde Hed Kandi visuals
- Optioneel: Hed Kandi LED DJ booth

Hed Kandi Live is volledig te customizen en inzetbaar voor zowel een productintroductie als een glamorous personeelsfeest of fashionshow afterparty. Er zijn 3 verschillende pakketten beschikbaar:

1) Hed Kandi Lounge
2) Hed Kandi Club Classics
3) Hed Kandi House

Hed Kandi

Opgericht in 1999 in London als CD compilatiemerk en uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Hed Kandi staat synoniem voor de beste funky club house in een stijlvol jasje. De feesten van het vrolijke maar zeer stijlvolle Hed Kandi worden jaarlijks wereldwijd door 1.000.000 mensen bezocht en vinden plaats in hippe clubs in onder andere London, Sjanghai, Barcelona, Melbourne, Parijs, Las Vegas en in de Space op partyeiland Ibiza.

Ook in Nederland heeft het fenomeen rotsvaste voet aan de grond met events in de Heineken Music Hall. Hed Kandi feesten worden gekenmerkt door een saamhorige, Ibiza-achtige sfeer.

Hed Kandi Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hed Kandi Live zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hed Kandi Live wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hed Kandi Live. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hed Kandi Live te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.