Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

HeavyLight boeken?

HeavyLight boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van HeavyLight

Wilt u HeavyLight direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie HeavyLight

Een optreden van HeavyLight vergeet je niet snel. Emotioneel en energiek. En altijd interactief met het publiek. HeavyLight maakt grote podia klein en kleine podia groot.

Op 22 februari 2013 werd de eerste single "HEY" uitgebracht. Vrijwel meteen wordt de single opgepikt door enkele DJ's en in een maand tijd speelt HeavyLight 9 keer live op 3FM. Zo zijn ze te gast bij Herman, Rob, Ingrid, Lieke, Sander, Giel en anderen. "HEY" wordt ook opgepikt door Radio 538. Na een show bij Frank Dane nam HeavyLight deel aan de actie "Radio 538 voor Warchild" in Heerenveen. Op 31 maart werd HeavyLight door 3FM tot Serious Talent gekozen.

HeavyLight heeft een on-Nederlandse Nederlandse stijl. Gevoelsmuziek. Met een vleugje Muse, een link naar Kings of Leon, een vlaagje Pink Floyd, maar ook dubstep en een paar vette covers gaan ze niet uit de weg. Smaak en Smoel. HeavyLight.

HeavyLight boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over HeavyLight zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over HeavyLight wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van HeavyLight. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over HeavyLight te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.