Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 4.095,- excl. BTW
  • Opmerking: De band speelt avondvullend
Volledige prijslijst

Hazes Tribute Band boeken?

Hazes Tribute Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hazes Tribute Band

Wilt u Hazes Tribute Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hazes Tribute Band

Hazes Tribute Live is een show met de beste Hazesvertolker van Nederland: Lesley Williams.

Tijdens deze show zal Lesley Williams 45 minuten live optreden met band. Vervolgens zal Summerland avondvullend spelen.

Momenteel is Lesley samen met zijn manager Paul Tijhuis bezig met de voorbereidingen van het inmiddels jaarlijkse concert welke op 18 oktober in Mijdrecht zal plaatsvinden. Lesley zal dan ook live begeleidt worden door Summerland.

Hazes Tribute Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hazes Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hazes Tribute Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hazes Tribute Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hazes Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.