Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Havenzangers boeken?

Havenzangers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Havenzangers

Wilt u Havenzangers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Havenzangers

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote succesen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“. Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Boekingen Havenzangers

Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met hun kraker Dan Gaan Die Handen Hoog. De single 'Ik Wil Een Zoen' is zomers en gezellig.Nu hebben zij een aantal krakers in een medley gegoten voor dit feestseizoen waaronder ‘Bestel Maar’, ‘Van Voor Naar Achter Van Links Naar Rechts’ en ‘Ik Ga Vandaag M’n Eigen Feestje Bouwen’.

Havenzangers zijn bekend van:

•    Willem was onderdeel van de originele formatie van Havenzangers, één van Nederlands bekendste artiesten
•    Willem werd in 2003 onderscheiden met Ridder In De Orde Van Oranje Nassau
•    Willem's TV debuut was in Circus Boltini
•    Wesley draait mee aan de top van de internationale paardensport
•    HHF-Zomerkanjer 2019 met het liedje ‘Vakantie’.
•    Hits o.a. Countrydans, 's Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier, Dan Gaan Die Handen Hoog en Carnavalmedley

Havenzangers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Havenzangers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Havenzangers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Havenzangers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Havenzangers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.