Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Havenzangers 2.0 boeken?

Havenzangers 2.0 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Havenzangers 2.0

Wilt u Havenzangers 2.0 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Havenzangers 2.0

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo Mulder & Mulder. De eerste hits van het duo waren "Cheerio" en "Alarmfase Rood". Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

Daarna volgden hits als "Ben in de hemel", BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten. In 2013 verschijnt: "In de hemel is geen bier" Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnen"Holiday" (zomer, strand en zee) en "We gaan er tegenaan".

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het "Feest voor jong en oud".

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0. Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden. Zingen jullie nog wat van de Havenzangers? Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo?

Havenzangers 2.0 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Havenzangers 2.0 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Havenzangers 2.0 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Havenzangers 2.0. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Havenzangers 2.0 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.