Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Harten 10 boeken?

Harten 10 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Harten 10

Wilt u Harten 10 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Harten 10

HARTEN 10 bestaat uit Martien Ekkelenkamp geboren op 8 januari 1970 en wonende in Ankum, en Tineke Willems geboren op 1 oktober 1980 in Den Ham (ov) en nu wonende in Dalfsen.

Martien komt uit het duo Ekkel & Kleppie. Zij hebben samen 3 single's uitgebracht, De Goudenregenboog, Rechtvooruit en Zomergeluid.

Tineke heeft 2 single's uitgebracht, in 2007 Geef mij de avond, en echte Liefde. En in 2008 Dan denk ik aan jou.

In 2008 bij de single presentatie van het duo Ekkel en Kleppie, zijn wij elkaar toevallig tegengekomen. En zo kwam Martien op een idee om een duet op te gaan nemen. Zo gezegd zo gedaan we zijn aan het oefenen gegaan, want het komt natuurlijk niet zo uit de lucht vallen. Ons eerste duet is geschreven door Andre Ekkelenkamp, en is geproduceerd bij Edwin van Hoevelaak (Rooftopstudio's). Het duet heet GELEEND, we zijn zeer verast door het verbluffende resultaat van het liedje.

Harten 10 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harten 10 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harten 10 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harten 10. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harten 10 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.