Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Harry Glotzbach boeken?

Harry Glotzbach boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Harry Glotzbach

Wilt u Harry Glotzbach direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Harry Glotzbach

Harry Glotzbach boeken? Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn  bizar grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijkse leven zijn gegrepen. Hij  gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Marsmannetjes en Venusvrouwen, de Tour de France voor junkies,  bedreigde bevers in de Biesbosch, de integratiepil, de Belgische Tom Tom, de discirminatielijn,  angst voor baby’s, de fili-clowns, sexuele frustraties etcetera, het komt allemaal aan bod. En ook met zijn gitaar en zangstem weet hij het publiek aan zijn voeten te krijgen.

Ook vaak meegemaakt dat de conferentie, de salesmeeting of wat voor bijeenkomst dan ook vastloopt in bla-bla-verhalen en saaie presentaties? Laat iedereen dan hard wakker schudden door de scherpe comedy van Harry Glotzbach. Harry schrijft top maatwerk conferences voor ieder evenement van uw organisatie, zowel voor interne bijeenkomsten als voor relatie evenementen. Hij brengt uw informatie over middels een flinke portie humor, waardoor de boodschap echt aankomt en iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat! Inclusief een maatwerklied!

Wilt u uw bijeenkomst vakkundig en ‘losjes’ willen laten presenteren met veel humor en relativering dan bent u ook aan het goede adres.

Uw medewerkers meer communicatieve vaardigheden leren? Kies dan voor de Comedy Workshop, waarbij de presentatie skills en het gebruik van humor voorop staan.

Wat zeggen anderen over Harry Glotzbach:

Alexander Nijeboer (De Volkskrant): “De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend.”
Jury Leids Cabaret Festival: “Harry is muzikaal en heeft een warme stem.”
“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland!”: aldus zijn moeder.

Harry is finalist van het Leids cabaret festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy  Concours 2003. Maar het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte  volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor  schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’.

Ook was Harry Glotzbach te zien in  TV-programma’s als: M/V met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens (RTL), Man Bijt Hond (NCRV), Raymann is Laat (NPS), de Comedy  Factory (NPS), Man Bijt Hond (NCRV), Sterretje Gezocht (BNN), 15 Beste Aller Tijden (SBS6) en Jokebox (BNN). Radio: Standup Radio (VPRO), Kicken op Vrijdag (Veronica), Koen en Sander  Show (3FM) en Zoeyzo (3FM).

Harry Glotzbach boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harry Glotzbach zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harry Glotzbach wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harry Glotzbach. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harry Glotzbach te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.