Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Harm Rikken boeken?

Harm Rikken boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Harm Rikken

Wilt u Harm Rikken direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Harm Rikken

Harm Rikken is in Tiel geboren en getogen en ontpopte zijn muzikale talent al op zesjarige leeftijd. Omringd door mijn muzikale familie bestaat het leven al snel uit zingen en muziek maken. In zijn schoolperiode is hij veelvuldig te bewonderen tijdens musicals en playbackshows. Geïnspireerd door zangers als Frank Boeijen en Elvis Presley groeit in de middelbareschooltijd de liefde voor zingen. Gefascineerd door de muziek van deze twee sterren waagt Harm zijn eigen poging. Hij doet mee aan diverse talentenjachten waardoor ook steeds meer mensen kennismaken van zijn talent. In 1994 komt zijn droom "van een doorbraak" dichtbij als hij optreedt in het Marcanti Plaza in Amsterdam.

Harm Rikken wordt gekozen tot zingende "publieksopwarmer" van de Mega Party Hitkrant Roadshow. Een tour van twee jaar waarbij hij optreedt in alle bekende discotheken in Nederland. In de Amsterdamse Melkweg en de Rai staat hij naast bekende artiesten, zoals T-Spoon, Haddeway en Edsilia Rombley en werk samen met presentatoren als Tim Immers en Mike Starink.

Na twee jaar stopt Harm Rikken met de Roadshow en gaat op zoek naar een nieuwe weg van zijn passie. Harm verruilt de pianolessen voor zanglessen en doet audities bij een aantal bands. Zijn keuze valt op de Nederpopcoverband " Het Pact" waar hij zich als een vis in het water voelt. Na drie jaar nummers te hebben gezongen van onder andere De Dijk, Bløf, Frank Boeijen, The Scene en Vof De Kunst besluit Harm als solo zanger verder te gaan.

Het duurt echter nog tot maart 2007 alvorens hij met een eerste single komt. " Zomer in Zweden" is de titel van de single die geschreven is door Martin Nijdam en Bert Visser. De eerste stap naar eeuwige roem is gezet. "Zomer in Zweden" wordt al snel opgepakt door diverse landelijke en regionale radiozenders en ook de bijbehorende videoclip is veelvuldig te zien op het Tros Sterrenkanaal en TV Oranje.

De optredens stromen binnen en Harm heeft het zelfs te druk om een tweede single uit te brengen. Het duurt vervolgens weer 3 jaar alvorens er een opvolger komt. Maart 2010 verschijnt de langverwachte 2e single “Altijd bij mij”. Een single die wordt uitgebracht op het Captain Rob Records Label. Niemand minder dan de populaire Tielse collega zanger Frans Duijts reikt de eerste single uit. Tal van optredens en interviews volgen. “Altijd bij mij” doet het bijzonder goed en al snel staat het nummer in de Nederlandse Top 30 van Radio NL.

Na een succesvol jaar waarin "Altijd bij mij" zeer goed is ontvangen door de diverse radiostations, fans en door het publiek komt er binnenkort een nieuwe single uit. Onder leiding van de bekende producer Jos Haagmans verschijnt 10 maart zijn nieuwe single “Neonlicht en lange benen”. Een zeer aanstekelijk uptempo nummer dat het zeker goed zal doen in kroegen, op feesten en partijen. Het is een volgende stap in de muzikale carrière van Harm Rikken. 

Harm Rikken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harm Rikken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harm Rikken wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harm Rikken. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harm Rikken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.