Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hardsoul boeken?

Hardsoul boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hardsoul

Wilt u Hardsoul direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hardsoul

Hardsoul is hét duo van house music producers én DJ’s uit de lage landen en bestaat uit de DJ’s en broers Roog en Greg van Bueren. Op Defected Records’ sublabel ‘ITH Records’ werd de track, met vocalen van Ron Caroll, ‘Backtogether’ gereleased in 2003. Later bundelden Roog en Greg hun krachten voor een knallende live set op het Rockit festival als ‘Hardsoul Live’ en draaide Roog voor Defected @ Pacha in Ibiza en op Ministry in Londen.

Niet lang geleden hebben ze nog een track opgenomen met Candy Dulfer, bekendste saxofoniste van Nederland, die eerder een Grammy Award nominatie ontving. De track genaamd ‘Lust For Life’ bereikte de Traxsource top 10 downloads binnen een week. En ze zitten niet stil; internationale optredens, remix aanvragen en nieuwe producties zitten non-stop in de pijpleiding bij de broers Roog en Greg van Bueren.

Hardsoul boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hardsoul zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hardsoul wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hardsoul. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hardsoul te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.