Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Harde Bazen boeken?

Harde Bazen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Harde Bazen

Wilt u Harde Bazen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Harde Bazen

Party/Electro/Rap act HARDE BAZEN:

De Harde Bazen, altijd actueel en spreken de jeugd in hun eigen taal met de muziek die op dit moment leeft. Een optreden van de Harde Bazen is altijd feest met een goede sfeer en lopende bierkranen.

Eigen werk wordt afgewisseld met dampende tracks van o.a. Yellow Claw, Kraantje Pappie en The Opposites, uiteraard ondergedompeld in hun eigen eigenzinnige sound.

Straight uit het Oosten (maar met "lobi" voor het Westen) komen de Harde Bazen. De Nederlandstalige rapformatie die hiphop en dance/electro samensmelten tot één grote party. Serieuze teksten worden belachelijk gemaakt, belachelijke teksten worden serieus genomen en het eindresultaat is nog catchy ook!

Rapper Goorrilla, zanger Wolf en DJ Kwetsbeer hebben na individuele kleinschalige internationale successen hun krachten gebundeld om samen de Harde Bazen party los te laten op de lage landen. Het drietal kwam in aanraking met het Nederlandse producersduo 'Radical Minds' en in samenwerking met deze mannen worden er nieuwe stappen gezet richting wereldfaam in Nederland en België.

HARDE BAZEN is een 45 minuten durende opzwepende act, eventueel optioneel uit te breiden met een extra set van DJ Kwetsbeer  (electro/party).

Metropool, Hengelo: “Twents antwoord op die andere jeugd van tegenwoordig. Rauw, ongenuanceerd, tomeloos grappig en extreem gevaarlijk. Hip Hop met Electroshocks. Hard feest voor hard volk”

Harde Bazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harde Bazen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harde Bazen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harde Bazen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harde Bazen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.