Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 70 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Happy Hardcore uit de 90`s
Volledige prijslijst

Hardcore Vibes Band boeken?

Hardcore Vibes Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hardcore Vibes Band

Wilt u Hardcore Vibes Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hardcore Vibes Band

Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste test run, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 13 jaar. In de kelder staan 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta…

De politie vond de groep 13 jaar later in de zomer van 2018 verdwaasd op een weiland buiten Ubbelterveen, terwijl ze naakt rondliepen en ‘I can’t stop raving’ aan het krijsen waren… Na een maand intensieve behandeling hebben de zorgverleners besloten een therapeutische band voor de patiënten op te zetten: Hardcore Vibes Band.

Boekingen Hardcore Vibes Band

Hardcore Vibes predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de Achter Polder te sturen. Met de verlichtende hulp van de Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto. De patiënten hopen nu ook dat de rest van Nederland in 2020 weer langzaam tot inkeer komt.

Hardcore Vibes is HAKKUH met een live band.

Patiënten van de band zijn:
Sanne Lee: Vocals
Darule: Samples, keys en schreeuwen
MC The Flash: Schreeuwen en guitarkeys
Doctor P: Drums
Motherfagger: Bass guitar en schreeuwen
The Plectrumnator: Guitar

Hardcore Vibes Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hardcore Vibes Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hardcore Vibes Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hardcore Vibes Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hardcore Vibes Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.