Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

HARD2GET boeken?

HARD2GET boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van HARD2GET

Wilt u HARD2GET direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie HARD2GET

Met passie en toewijding komen de mannen van Hard2Get naar jouw feest om daar de tent op de kop te zetten. Voor ieder wat wils. De beste tracks van een genre in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Fris en explosief walsen deze vrienden jouw feest plat. Na het feest wil je ook hun vriend worden.

Laat je gaan, because It’s Never 2 Late 2 Party

HARD2GET boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over HARD2GET zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over HARD2GET wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van HARD2GET. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over HARD2GET te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.