Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Happy Wurlitz boeken?

Happy Wurlitz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Happy Wurlitz

Wilt u Happy Wurlitz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Happy Wurlitz

Een mobiele jukebox die zo uit Disneyland lijkt te komen, bijgestaan door twee geflipte rock-and-roll figuren, vormen samen de Happy Wurlitz. Met hun ruime collectie aan jukebox muziek en uitgerust met microfoon kunnen zij inspelen op iedere situatie en weten met hun verrassende practical jokes steeds weer een feestje te bouwen!

Deze twee heren laten zich graag voor een karretje spannen, hun eigen mobiele Wurlitz wel te verstaan. Voorzien van de beste feel good melodieën verzorgen zij de interactieve noot voor uw evenement. Happy Wurlitz is een levensechte cartoon van een jukebox op wielen. Deze kar is uitgerust met een dj-set en een professionele geluidsinstallatie met een aangenaam volume. Zachter draaien is overigens nooit een probleem, hij kan zelfs uit!

Naar gelang van het soort feest kan deze top act letterlijk fungeren als achtergrondbehang (lijm bij de prijs inbegrepen) of zorgen voor een actieve aansturing van de voetjes zodat deze spreekwoordelijk loskomen van de vloer.

Thuis of in het bos, Happy Wurlitz is accu gevoed en kan dus op elke gewenste plaats naar voren treden. Belangrijk detail: wij maken uitsluitend gebruik van groene stroom!

Happy Wurlitz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Happy Wurlitz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Happy Wurlitz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Happy Wurlitz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Happy Wurlitz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.