Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Happy Feelings boeken?

Happy Feelings boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Happy Feelings

Wilt u Happy Feelings direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Happy Feelings

The Happy Feelings ken je ongetwijfeld van hun daverend succesvolle Happy Feelings feesten, waarvoor ze tickets verkopen als gratis iPhones. Kan je nagaan. Met een  bijzonder trouwe en enthousiaste achterban zijn hun events altijd binnen mum van tijd uitverkocht. Het geheim? The Happy Feelings dus. Ze draaien alsof het rondjes zijn, en leggen de meest uiteenlopende genres moeiteloos aan elkaar. Zo weten ze elke vibe binnen de kortste keren tot in de hoogste regionen van extase te brengen. Gillende vrouwen, huilende mannen, niets nieuws voor The Happy Feelings. Met de zeroes als speelveld, de 90’s als basis, house als thuiskomer en disco als troetelkind is geen dansvloer voor hen veilig.

Happy Feelings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Happy Feelings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Happy Feelings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Happy Feelings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Happy Feelings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.