Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Happy Dixie X-mas Band boeken?

Happy Dixie X-mas Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Happy Dixie X-mas Band

Wilt u Happy Dixie X-mas Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Happy Dixie X-mas Band

Het is onze lust en leven om elke keer weer mensen op uw feest, evenement of op uw festival te vermaken met blije muziek en vrolijke noten.
En steeds vaker worden wij dan ook gevraagd op uw feest te komen optreden.

De Happy Dixie Band is dan ook een begrip in Nederland geworden. De kleding is aan te passen aan elk thema.
Tijdens de Kerstperiode is deze 6 mans formatie dan natuurlijk ook gekleed als Kerstman.

En zal er gezellige Kerstmuziek ten gehore gebracht worden.

Happy Dixie X-mas Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Happy Dixie X-mas Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Happy Dixie X-mas Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Happy Dixie X-mas Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Happy Dixie X-mas Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.