Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hansi Kaisers Schlagershow boeken?

Hansi Kaisers Schlagershow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hansi Kaisers Schlagershow

Wilt u Hansi Kaisers Schlagershow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hansi Kaisers Schlagershow

Beleef de Duitse Schlagerhits nogmaals live op het podium en keer terug naar de tijd van toen!
Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig; alsof de tijd heeft stil gestaan..  Over wie we het hebben? Over Hanssi Kaiser natuurlijk!
In de fameuze ‘Hanssi Kaiser’s Schlagershow’ speelt Hanssi met zijn band op geheel eigen wijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows van die tijd. Zij houden de vaart erin, improviseren en zorgen voor interactie met het publiek!

Hanssi Kaiser: in Duitsland geboren maar al jarenlang woonachtig in Nederland. In de jaren 70 opgegroeid met Schlagermuziek en kinderseries. Zijn droom is altijd geweest om deze twee met elkaar (muzikaal) te combineren. Met zijn eigen Schlagershow hoeft Hanssi Kaiser niet meer te dromen; Hanssi Kaiser’s Schlagershow brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”. Nummers van onder andere Costa Cordalis, Marianne Rosenberg, Jürgen Marcus, Cindy & Bert,  Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christian passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus.

Hanssi Kaiser’s Schlagershow is door het hele jaar heen te boeken om te zorgen voor “eine Reise in die Vergangenheit” want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig.
Klaar voor een nieuw ervaring en originele Schlagershow? Boek dan dit Duitse meezingfestijn!
Want stiekem ken je toch meer Duitse Schlagers uit de jaren zeventig dan dat je zelf kunt vermoeden!

Hansi Kaisers Schlagershow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hansi Kaisers Schlagershow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hansi Kaisers Schlagershow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hansi Kaisers Schlagershow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hansi Kaisers Schlagershow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.