Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hans Teeuwen als Jazz-Zanger
Volledige prijslijst

Hans Teeuwen boeken?

Hans Teeuwen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hans Teeuwen

Wilt u Hans Teeuwen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hans Teeuwen

Hans Teeuwen zingt ‘liedjes die door anderen al veel eerder, veel vaker en veel beter zijn gezongen’ (2007).
De carrièreswitch van cabaretier naar subtiele jazz-zanger eind 2006 begin 2007 is een daverend succes gebleken.

Hans Teeuwen vertolkt, begeleid door zijn band, op een fantastische wijze liedjes van artiesten als Frank Sinatra, Billie Holiday en Sarah Vaughan.

Hans Teeuwen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hans Teeuwen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hans Teeuwen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hans Teeuwen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hans Teeuwen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.