Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hans Kraaij jr. boeken?

Hans Kraaij jr. boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hans Kraaij jr.

Wilt u Hans Kraaij jr. direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hans Kraaij jr.

Hans Kraay jr. (22 december 1960, Utrecht) is een Nederlands televisiepresentator. Hij is de zoon van voormalig voetballer, voetbaltrainer en voetbalanalyticus Hans Kraay sr.

Net als zijn vader was ook Hans Kraay jr. profvoetballer. In de periode van 1977 tot 1996 speelde hij achtereenvolgens bij AZ'67, Edmonton Drillers, Excelsior, San Jose Earthquakes, HFC Haarlem, NAC, Brighton, RKC, Helmond Sport, FC Eindhoven, De Graafschap, Dordrecht'90, Telstar en FC Den Bosch. In een wedstrijd van Dordrecht'90 tegen Feyenoord vestigde Hans Kraaij het record voor snelste gele kaart in het betaalde voetbal: hij kreeg geel na drie seconden wedstrijd.

In 1987 kreeg Kraay jr. een eigen rubriek in het radioprogramma Langs de Lijn. Op de televisie debuteerde hij in 1992 met het Veronica-programma It's my life, waarin hij portretten van voetballers maakte. Later presenteerde hij op Veronica een sportprogramma met Elsemieke Havenga. Sinds 1997 werkt Hans Kraai jr. voor SBS6, waar hij programma's als Ken Dit?, Lachen om Home Video's en Domino Day presenteert. Ook doet hij de presentatie van verschillende sportevenementen.

In 1997 scoorde Hans Kraay jr. een nummer 1-hit in de Mega Top 100 met het nummer Er zal d'r altijd eentje winnen.

Op woensdag 13 december 2006 trouwde Kraay met de toen 22-jarige Sophie Nuijten. Dit is zijn derde huwelijk.

Hans Kraay jr. is trainer van de Gelderse hoofdklasser FC Lienden.

Hans Kraaij jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hans Kraaij jr. zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hans Kraaij jr. wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hans Kraaij jr.. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hans Kraaij jr. te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.