Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hanka Venselaar boeken?

Hanka Venselaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hanka Venselaar

Wilt u Hanka Venselaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hanka Venselaar

Hanka Venselaar is al vanaf 1997 actief tijdens turnwedstrijden. In 2006 is vanuit deze hobby de interesse ontstaan om verder te gaan als paaldanseres. Geen erotische, maar acrobatische paaldans.

Dat zij dit niet onverdienstelijk gedaan heeft blijkt uit het feit dat ze twee maal kampioen van de Benelux en één keer Europees kampioen is geworden. Tegenwoordig geeft ze optredens en workshops paaldansen en daarnaast is zij actief met luchtacrobatiek. Deze act met doeken heet officieel "Aerial silk".
Paaldans

Een acrobatische act met spins om de paal, kracht en lenigheidshoudingen. Een hoge amusementswaarde door de combinatie van muziek, kleding en acrobatiek. Een bijzondere act die zeer geschikt is voor alle denkbare gelegenheden. Zelfs in een discotheek zou deze act niet misstaan.
Tissue

Deze act die officieel "Aerial silk" genoemd wordt is een pure circusact die ook wel bekend is van Holland Got Talent of van Cirque du Soleil. Hanka Venselaar laat klimmend en rollend in twee hangende doeken hoog boven de grond diverse lenigheidsoefeningen zien. Een zeer bijzondere act voor een opening van een bedrijf of als men iets speciaals wil laten zien.

Hanka Venselaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hanka Venselaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hanka Venselaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hanka Venselaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hanka Venselaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.