Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Handsome Poets boeken?

Handsome Poets boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Handsome Poets

Wilt u Handsome Poets direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Handsome Poets

Handsome Poets neemt begin 2010 hun eerste single op. Hiermee worden ze Serious Talent bij radio 3FM. In een jaar tijd groeit de band hard en raakt de juiste snaar bij zichzelf en bij het publiek. In april 2011 winnen ze de 3FM Serious Talent Award.

Met 3FM Megahit 'Dance (the war is over)' speelt Handsom Poets voor het eerst bij De Wereld Draait Door. In de weken die volgen leert het grote publiek de band kennen. Het nummer bereikt een top 10 positie in iTunes.

Voor het eerst spelen ze in grote zalen als voorprogramma van Hurts, Naked and Famous en Bløf. Verder zijn ze onderdeel van Serious Talent on Tour. Tijdens festivalseizoen 2011 spelen ze op 60 festivals. In december volgt de Handsome Poets Kersttour, voor het eerst als headliner.

De muziek is te omschrijven als opgewekte frisse pop met een dansbare groove en eighties sounds.

De Handsome Poets hebben zich op de kaart gezet en gaan in snel tempo door!

Handsome Poets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Handsome Poets zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Handsome Poets wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Handsome Poets. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Handsome Poets te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.