Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Halloween Schminkstand boeken?

Halloween Schminkstand boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Halloween Schminkstand

Wilt u Halloween Schminkstand direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Halloween Schminkstand

De schminkstand is een populaire attractie, waar door kinderen graag gebruik van wordt gemaakt. Deze attractie is een echte topper voor ieder evenement. Kinderen kunnen plaatsnemen op de krukken van de schminkstand en de professionele schminkers zullen de kinderen omtoveren in iet moois. Clowns, leeuwen, vlinders … laat de schminkers maar weten wat je graag wil worden en zij zullen hiervoor zorgen.

De schminkstand is geheel aangekleed in sprookjes en Halloween stijl. Natuurlijk worden er ook sprookjesfiguren geschminkt.

Halloween Schminkstand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Halloween Schminkstand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Halloween Schminkstand wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Halloween Schminkstand. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Halloween Schminkstand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.