Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Hak op de Tak boeken?

Hak op de Tak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hak op de Tak

Wilt u Hak op de Tak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hak op de Tak

Twijfel je of je deze twee goede vrienden, Jordi en Nick alias HAK OP DE TAK, al kent? Scrol dan maar eens naar onder. Druk op PLAY en ga er maar eens lekker voor zitten. Wij weten zeker dat er de nodige lampjes gaan branden. De tracks van DJ en Producer duo HAK OP DE TAK blazen namelijk door iedere box, in ieder café, op ieder festival en in elke feesttent. Voor de grap maakte dit talentvolle duo wat bootlegs en deze werden opgepikt door een aantal grote en bekende DJ’s.

En, niet geheel onbelangrijk; draaien deze mannen dan ook echt van de “Hak op de Tak”? Jazeker. Ze worden ook wel omschreven als de muzikale (eclectische) blender. Geef die blender wat krachtstroom, ’n pilske, zet ‘m aan en er ontstaat een waterval van Moombahton, Guilty Pleasures, Hitjes, Oude knallers, House, Hardere Stijlen en dus maximaal FEEST.

Hak op de Tak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hak op de Tak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hak op de Tak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hak op de Tak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hak op de Tak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.