Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hak op de Tak boeken?

Hak op de Tak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hak op de Tak

Wilt u Hak op de Tak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hak op de Tak

De naam verraad het in principe al... DJ/Producer duo Hak op de tak gooit het van het een op het ander. Wanneer ze de muzikale eclectische blender aanzetten onstaat er een waterval van Moombahton, Guilty’s, Hitjes, Oude knallers, House, Hardere Stijlen en maximaal FEEST.

Hak op de Tak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hak op de Tak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hak op de Tak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hak op de Tak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hak op de Tak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.