Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Haddaway boeken?

Haddaway boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Haddaway

Wilt u Haddaway direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Haddaway

Haddaway, echte naam Nestor Alexander Haddaway (Trinidad, 9 januari 1965) is een zanger uit oorspronkelijk Trinidad en Tobago, die in de eerste helft van de jaren 90 van de 20e Haddawayeeuw enkele grote hits scoorde. Zijn bekendste hit What is love haalde in veel landen, waaronder Nederland, de nummer 1-positie.

Haddaway werd geboren in Trinidad & Tobago als zoon van een Nederlandse zeebioloog en een lokale verpleegster, maar groeide op in de Verenigde Staten. Als kind was hij extreem verlegen en had hij last van stotteren. Hij studeerde Marketing en Beleid aan de universiteit van Washington D.C. Na zijn studie vertrok hij in 1987 naar Keulen, waar hij nog enige tijd professioneel American-footballspeler was voor de Cologne Crocodiles. De belangrijkste reden voor hem om naar Keulen te vertrekken was echter om een carrière in de muziek en de dans te beginnen.

In 1993 scoorde hij zijn eerste hit met What is Love. Dit nummer was oorspronkelijk geschreven als een ballad, maar werd door Haddaway in de dance-uitvoering een grote hit. Zijn latere hit Life #3 klonk ongeveer hetzelfde als What is love en werd ook een grote hit. I Miss You en Rock My Heart volgden. In totaal verkocht Haddaway wereldwijd meer dan 20 miljoen cd’s. Haddaway is behalve zanger en danser ook stylist en choreograaf. Hij heeft ook een eigen modebedrijf: Energy.

Haddaway boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Haddaway zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Haddaway wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Haddaway. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Haddaway te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.