Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Op tour in NL
Volledige prijslijst

Guys n Dolls boeken?

Guys n Dolls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guys n Dolls

Wilt u Guys n Dolls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guys n Dolls

De Britse formatie Guys n’Dolls gaan weer optreden in de originele bezetting.
De band , die bestaat uit de leden Julie Forsyth, Martine Burnett, Thereza Bazar, David van Day, Paul Griggs and Dominic Grant geeft deze zomer een concert in Nederland onder de naam

“Guys n’Dolls Re-United”.

Het concert in Nederland is de aftrap voor een groot aantal internationale optredens voor de groep. Naast Nederland zijn de drie zangers en de drie zangeressen ook te zien op podia in Belgie en in Engeland.

Een registratie van de concerten verschijnt later op DVD en CD. De popgroep werd opgericht in 1974 als tegenhanger van de Zweedse groep Abba.

Ruim tien jaar was de band actief en scoorde hits in verschillende Europese landen met liedjes als “You don’t have to say you love me, Broken Dreams, Our Song , en hun mega hit “You’re my World”.

Na het uiteenvallen van de band in 1985, gaan Grant & Forsyth verder als Duo. Met hulp van de Nederlandse producer Peter Koelewijn oogsten ze veel succes met diverse country albums. Martine Burnett scoort in 1989 nog een hit met Rob de Nijs met de single, duet ( Ik hou alleen van jou”. Van Day en Bazar, verlaten de Guys n’Dolls al eind jaren zeventig. Zij richten het duo Dollar op die in Engeland diverse top 10 hits scoorde.  

 De Guys n Dolls zijn te boeken in Nederland  tussen 11 mei 2008 t/m 20 mei 2008 en 2 augustus tm 12 augustus 2008.

Guys n Dolls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guys n Dolls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guys n Dolls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guys n Dolls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guys n Dolls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.