Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guy Barzily boeken?

Guy Barzily boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guy Barzily

Wilt u Guy Barzily direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guy Barzily

Guy Barzily was in de eerste uitzending van The voice of Holland de grote verrassing. Zowel publiek als jury werden volledig verrast door zijn indrukwekkende auditie.

De uit Tel Aviv afkomstige Guy heeft 13 jaar in Londen gewoond waar hij een jaar lang in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat speelde op Westend, daarnaast speelde hij ook in 2 kleinere producties: The Lion King en Jesus Christ Super Star. Hij was musical director in 3 producties van de musicals Annie en Fame, verzorgde backing vocals voor diverse artiesten en speelde in bands. Tevens heeft hij over de gehele wereld in diverse pianobars gespeeld. Speciaal voor The voice of Holland is hij naar Groningen verhuisd om daar aan de slag te gaan als pianist.

Toen Guy begon te zingen draaiden alle juryleden van The voice of Holland zich direct om. Uiteindelijk heeft hij Roel van Velzen gekozen als coach. Guy is erg te spreken over zijn coach. Van Velzen is "straight-forward" en "a lovely guy".

Guy Barzily boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guy Barzily zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guy Barzily wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guy Barzily. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guy Barzily te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.