Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Guus Mulder boeken?

Guus Mulder boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guus Mulder

Wilt u Guus Mulder direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guus Mulder

Guus Mulder komt uit Groningen, woont in A’dam. Op zijn 17e gebackpackt door Azië. Werkt in Pasta e Basta (waar hij een zingende ober is) en de Saladebar. Speelt regelmatig op straat en wil graag ooit met muziek door Europa toeren. Guus zit ook in een elektronisch duo met een vriend, hierin doet hij de vocals.

Guus wilt niet studeren, het enige dat hij echt wil doen in het leven dat is muziek maken. Hoewel hij het eng vindt zich hier vol op te storten, is het toch zijn grote droom om van de muziek te leven.

Guus Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guus Mulder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guus Mulder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guus Mulder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guus Mulder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.