Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Guus Meeuwis Imitator boeken?

Guus Meeuwis Imitator huren / boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u vele artiesten in look a like acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken / huren van de Guus Meeuwis Imitatie.

Wilt u de Guus Meeuwis Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guus Meeuwis Imitator

Guus Meeuwis 1 van de grootheden van de vaderlandse muziekgeschiedenis heeft nu ook een imitator/look a like. Nummers als: Per Spoor, Ik tel tot 3, Brabant en alle andere nummers van Guus Meeuwis worden door de Guus Meeuwis look a like perfect vertolkt.

De gehele show wordt live gezongen en word uitgevoerd met gitaar, en natuurlijk de onmisbare Guus Meeuwis bril.

Guus Meeuwis Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guus Meeuwis Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guus Meeuwis Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guus Meeuwis Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guus Meeuwis Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.