Twilight Entertainment

     
Guus Meeuwis boeken voor een bedrijfsevenement? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guus Meeuwis boeken?

Guus Meeuwis boeken?

Wilt u een spetterend optreden van een ervaren artiest voor uw feest? Dan wordt het de hoogste tijd om Guus Meeuwis te boeken via artiestenbureau Twilight Entertainment. Op deze pagina leest u meer over Guus Meeuwis zelf, de bijbehorende kosten en de mogelijkheden om Guus in te huren.

Wanneer u Guus Meeuwis direct wilt inhuren, bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guus Meeuwis

De Brabantse Guus Meeuwis begon 16 jaar geleden aan zijn succesverhaal. In 1994 won hij samen met zijn band ‘Vagant’ het Studentensongfestival in Tilburg met het nummer ‘Het is een nacht’. Niet veel later scoorde Guus Meeuwis samen met zijn band zijn allereerste nummer 1 hit, waarop een lange reeks van successen volgde met onder andere hits als ‘Kedeng, Kedeng’, ‘Het dondert en het bliksemt’ en ‘Verliefd zijn’.

Het gewone leven

Guus Meeuwis zoekt in zijn muziek niet het grote drama op, maar beschrijft juist de ins en outs van het gewone leven, de alledaagse pracht en schoonheid. Niet voor niets behoort deze zanger dan ook tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. En dit werd ook beaamd door de Edison die Guus mocht ontvangen en wel in de categorie ‘Beste Mannelijke Popartiest’. Dit was de spreekwoordelijke kers op zijn jubileumtaart. En inmiddels heeft Guus al 4 geweldige albums op zijn naam staan.

Groots met een zachte G

In 2005 begon Guus Meeuwis met zijn Groots met een zachte G – concerten. En in de zomer van 2010 viert hij zijn 15 jarig jubileum met maar liefst 6 uiverkochte Groots met een zachte G concerten. Tijdens deze concerten bruist het Philips stadion in Eindhoven van de sfeer en de Brabantse gemoedelijkheid. En voorlopig komt er nog geen einde aan deze concerten als we Guus zelf moeten geloven.

"Het is veel te leuk om ieder jaar de concerten mee te mogen maken. Het is een groot feest voor het publiek, maar zeker ook de gehele crew om me heen op het podium. Een betere reden om door te gaan met de concerten is er niet!"

Guus Meeuwis boeken voor een betaalbare prijs

Artiestenbureau Twilight Entertainment verzorgt niet het management rondom Guus Meeuwis, maar wel kunt u hem bij ons boekingen. Wilt u voor uw evenement Guus Meeuwis met zijn ijzersterke band inhuren, dan bent u bij ons verzekerd van een geslaagde avond. Van mooie luisterliedjes tot feestelijke meezingers. Een energieke show vol vaart en plezier!

- Guus Meeuwis is alleen te boeken voor bedrijfsevenementen en andere zakelijke festiviteiten, dus niet voor privé aangelegenheden zoals bruiloften.
- Guus Meeuwis is voor een optreden enkel te huren met live begeleiding van zijn band.
- Optredens met fanfares en orkesten worden niet aangenomen.

Guus Meeuwis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guus Meeuwis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guus Meeuwis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guus Meeuwis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guus Meeuwis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.