Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guus Bok boeken?

Guus Bok boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guus Bok

Wilt u Guus Bok direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guus Bok

Guus Bok staat bekend om zijn energieke, muzikale en opzwepende shows. Een optreden bestaat uit zowel eigen hits als Nederpopliedjes van o.a. Doe Maar, De Dijk en Guus Meeuwis - liedjes die iedereen uit volle borst meezingt. De show is verrassend en dynamisch, met veel interactie tussen zanger/band en publiek. Eén ding is zeker: stil staan is uitgesloten!

De zanger is met zijn liedjes regelmatig op de landelijke radio te horen. Hij treedt op in het hele land, waar hij o.a. in de line-up stond met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Racoon. Het lied 'Nadien' was de single van de week bij 100% NL. De Guus Bok Liveband was anderhalf jaar lang de vaste huisband van het televisieprogramma 'De Eretribune' bij Fox Sports!

Guus Bok is zowel met band als solo (tape) te boeken

"Guus Bok is één brok energie op het podium wat zich uit in een geweldig en energiek optreden." "Wij - en heel veel collega's, misschien wel allemaal - vonden het een heel leuk feest en jullie een geweldige band met zoveel enthousiasme." "Verrassing van de dag voor mij....leuke vent met dito band en goed gevoel voor humor! Heerlijk!"

Guus Bok boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guus Bok zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guus Bok wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guus Bok. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guus Bok te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.