Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
Foto: Michel de Groot
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guus Bok boeken?

Guus Bok boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guus Bok

Wilt u Guus Bok direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guus Bok

Op een hete augustusdag komt Guus zingend (nou vooruit: krijsend) op de wereld in een dorpje aan de Nieuwe Maas: Ridderkerk. Eén broer gaat hem voor, twee zouden volgen. Echter: van de vier jongens is Guus de enige met buitengewone interesse in muziek. Bij gebrek aan een drumstel slaat hij als kleine jongen hartstochtelijk met pollepels op potten en pannen. Als hij op de middelbare school geregeld achter een echt drumstel kruipt en enthousiast meezingt op de beat, vraagt zijn muziekleraar na zijn les om zijn drumsticks neer te leggen. “Jij moet gaan zingen,” spreekt hij Guus vastberaden toe.

Zo geschiedde. Niet veel later vertolkt Guus de hoofdrol in “Joseph” en “Hair” ter afsluiting van zijn schooltijd. En daarna gaat het snel: hij schopt het ver in het televisieprogramma “Op Zoek Naar Joseph” en met passie stort hij zich in musicals als “Home Again”, “Kiss me Kate” en “Soldaat van Oranje”. Ondertussen is hij aangenomen op het conservatorium. Want hoe leuk hij het acteren en zingen in musicals ook vindt, hij besluit om zijn Ware Grote Droom achterna te gaan: popster worden.

In zijn laatste jaar op het conservatorium reageert Guus op een advertentie van Rico Hop – die op zoek is naar een zanger voor zijn liedjes. Van de ruim dertig zangers wordt Guus uitgekozen. “Je steekt er ruim bovenuit,” vindt Rico. Al snel komen ze erachter dat ze in hun jeugd op nog geen vijfhonderd meter van elkaar woonden en op dezelfde middelbare school hebben gezeten – echter niet gelijktijdig. Mede dankzij hun goede klik, schrijven ze in korte tijd twintig liedjes, waarvan ze “Nadien” uitkiezen tot hun debuutsingle.

“Nadien” klinkt als een verleden. Maar het is pas het begin van een groot avontuur: samen veroveren Guus en Rico Nederland en Vlaanderen met hun aanstekelijke nederpop!

Guus Bok boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guus Bok zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guus Bok wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guus Bok. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guus Bok te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.